3 sebab kenapa ONLINE SHOPPING lebih mudah dan murah

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

benci betul lah dari jauh datang nak beli baju raya tapi takde size. baik SHOPPING online je.

Bukan apa saya memang minat jenis-jenis baju kurung moden LosraVelda fesyen-fesyen yang sentiasa baharu. Tidak perlu susah payah Online Shopping kan ada

Untuk pengetahuan  3 kelebihan beli secara Online shopping secara kita tak sedar dunia sekarang hujung jari kan ? Tekan-tekan Je sampai

3 kelebihan beli secara Online shopping

1. Jimat Masa

Zaman sekarang tidak pelik wanita pun berkerjaya dengan hari-hari yang sibuk bekerja siang malam di offis. Keluar rumah pagi balik malam, Sabtu Ahad pula luangkan masa dengan keluarga, kadang-kadang buat kerja lebih masa untuk cari duit belanja lebih untuk Raya 2020 tahun ini.

Sekarang dah mudah kan telefon pintar 24 jam berada di tangan Online Shopping kan ada tekan-tekan je sampai. LosraVelda mengeluarkan fesyen terkini ramai yang mengadu kenapa cepat habis stok reka bentuk TIMA 2.0 . Dengan Online Shopping tiada lagi alasan tidak sempat buat tempahan keluaran baju kurung moden baru.

Tidak Sampai 5 minit untuk buat tempahan.

2. Jimat Duit

Secara kita tak sedar keluar membeli belah mengeluarkan kos yang banyak. Antara kos yang kami ingin beritahu kos minyak kenderaan, pembayaran tol plus dan duit makan minum bila penat berjalan di sana.

Sebenarnya anda boleh bergaya 5 helai Baju Raya 2020 dengan kos yang rendah dan murah dapat diskaun. Dengan Online shopping boleh dapat bantu anda mendapatkan harga yang jauh lebih murah sebab tidak mengeluarkan kos minyak kenderaan dan lain-lain lagi .

CLICK UNTUK KE CATALOG CLEARANCE ITEM DI LOSRAVELDA.

3. Shopping dari mana-mana ANDA BERADA

Kami faham kebanyakan followers  LosraVelda ni duduk jauh dari kawasan butik kami LosraVelda di Shah Alam seksyen 7 ada yang di Kelantan, Perlis, Sabah, Sarawak, Johor dan negeri-negeri lain lagi. Ramai juga yang pembeli dari Singapore dan juga Indonesia.

Shopping online ni sangat mudah. Sambil-sambil duduk rumah ke, sambil tunggu bas nak ke kerja ke, sambil-sambil tengah lunch ke boleh buat tempahan Online Shopping di laman website www.losravelda.com. Lihat catalog, pilih warna dan size, bayar online, tekan-tekan je dah sampai . Ramai Artis-artis Malaysia beli secara online sebab sibuk dengan kerjaya. 

Artist dan influencer yang dah beraya dengan LosraVelda seperti Rozita Che Wan, Adriana Adnan, Dr Syaima, Sharifah Rose, Kak Bed (Nadya Syahera), Faralyna Idris,Dena Bahrin, Lufya, Sheryl Shazwanie dan ramai lagi!

Nak Cuba? guna coupon code ni

Sign up untuk dapatkan discount code. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Baju Raya 2020. Kami dari LosraVelda ada diskaun untuk pembelian Online buat awak semua !
Special membership untuk yang bertuah. Jom awak-awak semua !!! rebut peluang ini Baju Raya tahun ini Raya Sedondon Ajak ahli keluarga jiran-jiran kawan-kawan yang minat beli dengan harga diskaun. #bajurayalosravelda #bajuraya2020

Click button di bawah untuk ke product catalog.
Inspirasi.
Inspirasi.

Empowering Women

INSPIRASI BY LOSRAVELDA

Recent Posts

Follow Us

SHOP

Close Menu
×