Confirm Tak Kena Marah Pasal Lambat Dah Lepas Ni

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wanita dikatakan selalu lambat bersiap dan menyusahkan orang lain untuk tunggu bila keluar bercuti hujung minggu atau bersiap sebelum pergi kerja.

Confirm Tak Kena Marah Pasal Lambat Dah Lepas Ni

Wanita dikatakan selalu lambat bersiap dan menyusahkan orang lain untuk tunggu bila keluar bercuti hujung minggu atau bersiap sebelum pergi kerja. Kini tahun 2020, tidak lagi, zaman semakin maju, fashion muslimah semakin bergaya dan cara pakai shawl tahun 2020 pun makin “trendy” dan “style”.

1. Senang Bentuk dan Cantik

Tudung LosraVelda semakin mudah untuk dibentuk. Tudung shawl juga mudah dibentuk kerana ukuran yang berbentuk segi empat sama. Kebanyakan tudung shawl di pasaran adalah daripada material kain-kain yang berbeza.
Selain daripada mudah dibentuk, tudung shawl juga antara tudung yang mampu menghasil kan pelbagai gaya yang menarik.

Ternyata tudung LosraVelda ini menjadi pilihan utama kerana kelainan yang mampu memberikan hasil terbaik buat si pemakai.

2. Bukan Satu Satu Sahaja Cara Mudah Pakai Tudung Bawal/Shawl

Ia boleh dibentuk dengan pelbagai cara pakai shawl yang pastinya akan menyerlah kan kecantikan si pemakai. Pinless, ironless mudah dipakai dan selesa kain yang menakjubkan dan reka bentuk yang bergaya dan praktikal.

3. Fabric Tudung LosraVelda Power – Lembut, Tak Panas dan Terletak

Tudung LosraVelda juga mudah dibasuh dan mudah kering jika di bandingkan dengan tudung-tudung rekaan lain yang ada di pasaran.Seringkali pengguna tudung shawl akan memiliki lebih dari satu helai tudung bawal dari koleksi yang sama.

Dengan tudung shawl LosraVelda kainnya sangat – sangat sesuai untuk di gaya kan dimana-mana majlis. Contoh majlis formal atau tidak formal untuk aktiviti lasak pun boleh, Jom kekal cantik,kemas dan bergaya dengan LosraVelda.

Koleksi Tudung LosraVelda

TUDUNG SERENDAH RM10! NAK?

Dengan design yang exclusive plain dan printed, tudung-tudung losravelda menang sangat affordable. Tudung yang ada termasuklah Basic Shawl, Kira Shawl, Rika Shawl dan lain-lain lagi.

Tambahan lagi, LosraVelda mempunyai koleksi tudung kolaborasi bersama Charmes, iaitu tudung printed satin yang ringan, selesa dan paling penting sekali mudah dibentuk dan terletak. Tudung-tudung LosraVelda X Charmes seperti Lentra, Carte, Darcie, Avva Pleated, Maya dan juga Fantasy sememangnya menjadi rebutan ramai.

Inspirasi.
Inspirasi.

Empowering Women

Shopping cart

0

No products in the cart.